Una xarxa mancomunada

La infraestructura de fibra òptica gestionada com un bé comú

La xarxa es construeix i es gestiona amb la col·laboració dels diferents actors que hi participen; ja sigui a través d'una aportació, invertint per estendre la xarxa o connectant-s'hi. D'aquesta manera, es garanteix una igualtat de condicions entre les persones que vulguin ser usuàries de la xarxa. A través de la xarxa de comuns:

 • Defensem el dret humà d'accés a Internet de qualitat, a un preu just i sense discriminacions. Eliminem la bretxa digital entre zones urbanes i rurals. 

 • Promovem l'economia social, local i col·laborativa. Apostem pel desenvolupament d'operadors locals que ofereixen els serveis d'Internet. Com es finança?

La inversió necessària per a portar a terme el projecte s'aconsegueix a través de molts agents, entre ells els propis ciutadans i la Fundació.


Com puc reduir el preu?

Et donem l'opció d'eliminar el concepte de "quota de línia" del teu rebut mensual. D'aquesta manera, la teva tarifa es veurà reduïda notablement al no incloure aquest concepte. Pots fer-ho contribuint al finançament del projecte mitjançant una donació a la   Fundació Guifi. net .

        Més preguntes freqüents

        Vols connectar-te?

        Omple el formulari i et mantindrem informat

        Formulari

        Iniciativa de:

        Logo Demo

        Col·laboren:

        Logo Demo
        Operadora
        Logo Demo
        OperadoraLogo Demo
        OperadoraLogo Demo