La Xarxa Mancomunada de Senan

Una infraestructura de telecomunicacions en format de bé comú

      La xarxa de fibra òptica de Senan es construeix i es gestiona amb la col·laboració dels diferents actors que hi participen; ja sigui a través d'una aportació, invertint per estendre la xarxa o connectant-s'hi.

      D'aquesta manera, assegurem que es garanteix una igualtat de condicions entre les persones que vulguin ser usuàries de la xarxa. A través de la xarxa de comuns:

      • Defensem el dret humà d'accés a Internet de qualitat, a un preu just i sense discriminacions. Eliminat la bretxa digital entre zones urbanes i rural.

      • Promovem l'economia social, local i col·laborativa. Apostem pel desenvolupament d'operadors locals que ofereixen els serveis d'internet. 


      Text d'Odoo i bloc d'imatge

      Com es finança?

      La inversió necessària per a portar a terme el projecte s'aconsegueix a través de molts agents, entre ells el propi Ajuntament de Senan, els propis ciutadans i la Fundació Guifi·net.

      Com puc reduir el preu?

      Tens l'opció d'eliminar el concepte de "quota de línia" del teu rebut mensual. D'aquesta manera, la teva tarifa es veurà reduïda notablement al no incloure aquest concepte. Pots fer-ho contribuint al finançament del projecte mitjançant una donació a la Fundació Guifi·net.

      Més preguntes freqüents

       En el cas de Senan, el cost d'arribada de la fibra a la teva llar o empresa és de 1.500€. Fent aquesta aportació en format donació: 

      - Cobriràs la teva part d'infraestructura

      - No hauràs de pagar, de per vida, aquest concepte en la teva tarifa mensual. 

      - A més, aquests 1.500€ es poden desgravar a la Declaració de la Renda. En el cas de persones físiques, la desgravació és de fins a un 39,5% de l'import i, en el cas de les persones jurídiques d'un 35%. 

      Impulsat per:

      Logo Demo
         Ajuntament de Senan

      Col·laboren: