Les operadores de la Vall d'Erro i Roncesvalles


EVEL  és un operador local de telecomunicacions que ofereix serveis d'accés a Internet, telefonia i televisió adaptats a les necessitats reals de les persones, contribuint de manera positiva a la transició cap a un model eficient i sostenible.
Amb la trajectòria de més de 10  anys i uns valors consolidats d'excel·lència, innovació i devoció per al client, EVEL compta amb una cartera de més de 4.000 clients a la Comunitat  Foral de Navarra.

948 104 113
643 091 117


SISNET  és el primer operador navarrès que fa més de  10  anys que ofereix serveis de telecomunicacions a les zones rurals de Navarra. La confiança que ens dipositen els nostres més de 5.000 clients és la millor garantia del nostre treball ben fet. Som propers i t'atenem de tu a tu per ajudar-te en tot el que necessitis, amb senzillesa i transparència, sense lletra petita.
A  SISNET  promovem l'economia local i la igualtat de gènere, contractant professionals navarresos igualtat entre homes i dones.

948 078 087

info@sisnet.com.esWIKAI Connect és un operador format per un equip de professionals amb experiència reconeguda durant més de tres dècades proporcionant Serveis de Comunicacions a Navarra i zones pròximes. Coneixem les dificultats de connectivitat del nostre entorn rural. La nostra missió és oferir solucions efectives amb tecnologies avançades i un important desplegament de xarxa pròpia. L'atenció al client respon a un alt compromís de qualitat, rapidesa i eficàcia. El nostre servei tècnic està a menys de 45 minuts de la teva empresa o domicili. T'atenem des de molt a prop.

948 03 05 00
info@wikai.es

Tens dubtes?

Posa't en contacte amb nosaltres a fundacio@guifi.net o truca al 623 52 65 29

Projecte impulsat i finançat per la ciutadania i:

Odoo • Imatge i text
Ajuntament de la Vall d'Erro
Odoo • Imatge i text
Ajuntament de Roncesvalles