Odoo CMS - una imatge gran

Ja és aquí el #SAX2021!

SALUT, AMOR I XARXA: la trobada anual de la comunitat Guifi·net. 

Hola comunitat Guifi· net

El SAX2021 és aquí. Arriba la trobada anual de la comunitat Guifi·net amb la voluntat, un cop més, de tornar a compartir punts de vista i experiències en l'àmbit de les telecomunicacions i/o millores tecnològiques que faciliten l’accés a Internet en el dia a dia de les persones, independentment d’on es trobin.

Vist que es feia impossible saber com evolucionaria la pandèmia i, en conseqüència, quines mesures sanitàries hi hauria en el moment d'una possible celebració presencial i, per tant, poder reservar un espai/casa, es decideix celebrar finalment el #SAX2021 de nou en format online en dues jornades els pròxims dies 24 i 25 de novembre (19h) moderades per Jordi Clopés (Mataró Sense Fils i coordinador dels Guifilabs). 

Als motius esmentats d'aquest format, s'hi suma l'avantatge de poder oferir una assistència a persones que, per ubicació i feina, se'ls faria gairebé impossible poder ser-hi de manera presencial. Sentint-ho molt, ens emplacem a poder celebrar-ho millor, amb més dies i en format híbrid, a la propera edició del SAX.

A continuació, podeu consultar la programació de les dues sessions:


Dimecres 24 de novembre (19h)

Imatge d'Odoo i bloc de text

 

El dimecres 24 de novembre (19h), tindrà lloc la sessió (en català) "En marxa la nova infraestructura: situació, plans i com participar-hi". Serà una sessió en què s'exposarà la implementació i gestió d'identitats, eines participatives i la monitorització de la xarxa Guifi·net. La xerrada anirà a càrrec de Nil Tosar, Ramon Roca i Xavier Moragues (membres de l'Àrea Tècnica de la Fundació Guifi·net).

Dijous 25 de novembre (19h)

El dijous 25 de novembre (19h), tindrà lloc la segona sessió (en castellà) "Redes comunitarias en África, América Latina y Ásia". La sessió oferirà un repàs dels projectes existents de xarxes comunitàries a aquestes zones (inclohent-hi la seva evolució, els reptes i les oportunitats) i que han rebut el suport de l'Associació per al Progrés de les Comunicacions (APC), incloent la seva evolució, els reptes i les oportunitats. La xerrada anirà a càrrec de Carlos Rey (coordinador de Xarxes Locals: Polítiques Públiques i Estratègia, APC).
Imatge d'Odoo i bloc de text

 

Text d'Odoo i bloc d'imatge
Text d'Odoo i bloc d'imatge

Per part nostra, només ens queda convidar-vos a assistir-hi!


Moltes gràcies per seguir sumant a la xarxa.

Us hi esperem!

Salut, Amor i Xarxa,