Nosaltres

Accés a Internet a través de la xarxa Guifi.net

La Fundació privada per a la Xarxa Oberta, Lliure i Neutral, guifi·net és una entitat sense ànim de lucre i d'interès general.

Es va constituir per carta fundacional el dia 11 de juliol de 2008.

Està inscrita a:

  • Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya, número 2550

  • Registre d'Organizacions No Governamentals per al Desenvolupament de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, número 335

  • Registre d'Operadors de Telecomunicacions de la Comisión Nacional del Mercado y de la Competencia

  • Cens d'Entitats de Voluntariat de la Generalitat de Catalunya

La Fundació guifi.net va néixer amb la volutat d'impulsar i promoure una xarxa de telecomunicacions mancomunada, oberta, lliure i neutral basada en un model de comuns.

Som un equip que treballem per construir una alternativa solidària, sostenible i de proximitat; amb solucions tecnològiques innovadores que afavoreixen l'accés a Internet sense discriminacions.

A la xarxa guifi.net hi participen diversos operadors de telecomunicacions que ofereixen els seus serveis utilitzant la xarxa per a millorar l'accés a Internet construïnt una gran xarxa de telecomunicacions per a millorar les alternatives al territori.

Guifi.net és un projecte obert a totes les persones per a que puguin utilitzar-lo per a connectar-se o, si és un operador de telecomunicacions o de serveis, per a que pugui oferir-los a les persones usuàries de la xarxa, aconseguint millorar les possibilitats de les persones usuàries, fent possible poder escollir entre diferents operadors de serveis i optimitzant les oportunitats i capacitats dels operadors  amb la millora dels seus mercats i les capacitats que aporta l'economia col·laborativa.


Nuestro equipo
Nuestro equipo
Nuestro equipo
Nuestro equipo