Condicions d'ús

Condicions d'ús ("Termes")

Llegiu atentament aquestes Condicions d'ús ("Condicions", "Condicions d'ús") abans d'utilitzar el fitxer https://fundacio.guifi.net lloc web (el "Servei") operat per Fundació guifi.net ("nosaltres", "nosaltres" o "nostre").

El vostre accés i ús del Servei està condicionat a la vostra acceptació i compliment de aquests Termes. Aquestes Condicions s'apliquen a tots els visitants, usuaris i altres persones que accedir o utilitzar el Servei.

En accedir o utilitzar el Servei, accepteu estar obligat per aquestes Condicions. Si no hi esteu d’acord qualsevol part dels termes no pot accedir al Servei.

Terminació

Podem rescindir o suspendre l'accés al nostre Servei immediatament, sense necessitat avís previ o responsabilitat, per qualsevol motiu, inclòs sense limitacions si incompleix els termes.

Totes les disposicions dels Termes que per la seva naturalesa haurien de sobreviure la rescissió sobreviurà terminació, incloent, sense limitacions, disposicions sobre propietat, exempcions de garantia, indemnització i limitacions de responsabilitat.

Links a altres webs

El nostre Servei pot contenir enllaços a llocs web o serveis de tercers que no són propietat ni controlen per nosaltres. No tenim control ni assumim cap responsabilitat sobre el contingut, polítiques de privadesa o pràctiques de qualsevol lloc web de tercers o serveis. Vostè més enllà reconèixer i acceptar que no serem responsables, directa o indirectament, per qualsevol dany o pèrdua causada o presumptament causada per o en connexió amb l’ús o confiança en qualsevol contingut, béns o serveis disponibles en o mitjançant qualsevol de tals llocs web o serveis.

Us aconsellem que llegiu els termes i condicions i la privadesa polítiques de tercers llocs web o serveis que visiteu.

Llei que regeix

Aquests Termes es regiran i s’interpretaran d’acord amb les lleis de Espanya, sense tenir en compte les seves disposicions sobre conflictes de lleis.

El nostre incompliment de qualsevol dret o disposició d’aquestes Condicions no serà considerat una renúncia a aquests drets. Si es considera que qualsevol disposició d’aquestes Condicions no és vàlida o no aplicable per un tribunal, el la resta de disposicions d’aquestes Condicions seguiran vigents. Aquests termes constitueixen la totalitat acord entre nosaltres pel que fa al nostre Servei, i substituir i substituir qualsevol acord previ és possible que tinguem entre nosaltres pel que fa al Servei.

Canvis

Ens reservem el dret, a la nostra discreció, de modificar-los o substituir-los Condicions en qualsevol moment. Si a la revisió és material que intentarem proporcionar amb un preavís de 30 dies com a mínim abans de qualsevol novetat termes que tenen efecte. El que constitueix un canvi material serà determinat al nostre exclusiu criteri. Si continueu accedint o utilitzant el nostre Servei després que es facin aquestes revisions efectiu, ho accepteu estar obligat pels termes revisats. Si no esteu d'acord amb les noves condicions, si us plau, deixeu d'utilitzar el fitxer Servei.

Contacta'ns

Si teniu cap pregunta sobre aquests Termes, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Edfici Escoles Antigues
Gurb
08503 Barcelona
Espanya