Memoria de Actividades 2020 de la Fundació Guifi·net

Volem destacar que tot i haver viscut un any amb una situació excepcional i complicada, des de la Fundació Guifi·net hem continuat treballant per fer arribar l'accés a Internet de banda ampla amb la màxima seguretat. I així ho seguirem fent.

Volem agrair l'impuls i l'esforç que han fet i que segueixen fent les operadores, les administracions, els voluntaris i la ciutadania per continuar creient en el nostre projecte social i transformador de les telecomunicacions. Gràcies una vegada més.

En aquesta memòria podeu consultar els diferents projectes iniciats durant el 2020 i que continuen desenvolupant-se actualment, les activitats a les quals hem tingut oportunitat de participar i les que hem organitzat, les dades de donacions rebudes per projectes i/o zones i un recull de premsa

De manera breu, cal destacar el projecte ZOZ (Zuntz Optikoa Zumaia) d'estesa de fibra òptica a la població de Zumaia (País Basc) impulsat des de l'Ajuntament i que compta amb la col·laboració de quatre operadores que ofereixen serveis a la població.

També volem ressaltar el projecte de Xarxa GRETA, la xarxa de telecomunicacions de Les Garrigues, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta. El projecte, impulsat per la plataforma ciutadana #Enstoquenlafibra i l'Ajuntament d'Ascó, va iniciar el seu camí a Ascó i ja té presència també al municipi veí de Flix, on ofereixen serveis d'Internet i telefonia cinc operadores.

Finalmente, queremos reflexionar sobre como la pandemia ha hecho más evidente la necesidad de hacer llegar una conexión de calidad a todas las personas para poder desarrollarse en su día a día, tanto en el ámbito personal como el profesional. Así pues,  Internet y las distintas plataformas virtuales han permitido y favorecido el contacto social y el desarrollo de distintas actividades económicas y profesionales de la ciudadanía. 

 
 
Imatge d'Odoo i bloc de text
Comparte la notícia