Llega el SAX2020

Salut, Amor i Xarxa: el encuentro anual de la comunidad Guifi·net

Como cada año, se celebra el encuentro entre todas aquellas personas, empresas, operadoras, voluntarios, entidades o administraciones que de alguna manera hacen crecer el proyecto y que promueven la red de telecomunicaciones mancomunada abierta, libre y neutral de Guifi·net.

El SAX és un espai de trobada per presentar nous projectes o iniciatives de la comunitat Guifi·net, des d'on es fa divulgació sobre aspectes tecnològics i en relació amb l'accés a Internet. És, en definitiva, un espai de reflexió sobre el passat, present i futur de l'àmbit de les telecomunicacions. Sempre des d'una vessant més crítica i amb voluntat d'oferir una alternativa sostenible al gran model que impera en el sector. 

Aquest any, la trobada serà els dies 31 d'octubre, 4, 11 i 18 de novembre i es farà en format online ja que les mesures de seguretat per la Covid no permeten una trobada presencial. 

La Fundació recorda que hi ha temps fins dimecres 14 d'octubre per enviar propostes de xerrades, debats o tallers a comunicacio@guifi.net. Totes les propostes seran valorades des de la Fundació i s'agruparan amb altres propostes segons la temàtica.

Estigueu atents perquè al llarg d'aquests dies anireu coneixent a la pàgina web del SAX2020 (https://fundacio.guifi.net/sax2020) tota la programació de les jornades i podreu formular-hi les inscripcions.


Des de la Fundació Guifi·net esperem veure'ns ben aviat!

#SalutAmorXarxa

 Text d'Odoo i bloc d'imatge
                                                                                                                                                                Cartell del SAX2020
Imatge gràfica del SAX2020:
  Cartell per xarxes socialsImatge d'Odoo i bloc de text
     
    
       Banner
Imatge d'Odoo i bloc de text
Comparte la notícia