Les operadores

Aquestes són les operadores amb cobertura a la Vall de Sakana

 ABAILA  és una cooperativa sense ànim de lucre, en la qual els seus integrants ofereixen Internet a la Vall d' Urola  des de 2018. La nostra raó de ser és la d'oferir serveis de telecomunicacions de qualitat i treballar a favor de la sobirania tecnològica.

943 569 296
info@abaila.eusEVEL  és un operador local de telecomunicacions que ofereix serveis d'accés a Internet, telefonia i televisió adaptats a les necessitats reals de les persones, contribuint de manera positiva a la transició cap a un model eficient i sostenible.
Amb la trajectòria de més de 10  anys i uns valors consolidats d'excel·lència, innovació i devoció per al client, EVEL compta amb una cartera de més de 4.000 clients a la Comunitat  Foral de Navarra.

948 104 113
643 091 117

info@evelnt.comSISNET  és el primer operador navarrès que fa més de  10  anys que ofereix serveis de telecomunicacions a les zones rurals de Navarra. La confiança que ens dipositen els nostres més de 5.000 clients és la millor garantia del nostre treball ben fet.
Som propers i t'atenem de tu a tu per ajudar-te en tot el que necessitis, amb senzillesa i transparència, sense lletra petita.
A  SISNET  promovem l'economia local i la igualtat de gènere, contractant professionals navarresos igualtat entre homes i dones.

948 078 087

info@sisnet.com.es

SONA s om una empresa jove que oferim respostes personalitzades a les necessitats de comunicació locals. A  SONA   som especialistes  en instal·lació i manteniment de sistemes per formar part de les xarxes de comunicació actuals. Posa't en contacte amb nosaltres, treballem conjuntament per resoldre els problemes de comunicació dels veïns de la zona.

943 69 85 06
ion@sona.eus


WIKAI  és un operador format per un equip de profesionals amb experiència reconeguda durant més de trs dècades proporcionant Serveis de Comunicacions a Navarra i zones pròximes. Coneixem les dificultats de connectivitat del nostre entorn rural. La nostra missió és oferir solucions efectives amb tecnologies avançades i un important desplegament de xarxa pròpia. L'atenció al client respon a un alt compromís de qualitat, rapidesa i eficacia. El nostre servei tècnic està a menys de 45 minuts de la teva empresa o domicili. T'atenem des de molt a prop.

948 03 05 00
info@wikai.es

Tens dubtes?

Posa't en contacte amb nosaltres a sakananet@guifi.net o al 623 52 65 29

Projecte  impulsat i finançat per la ciutadania i: 

Operadores: