Arriba el SAX2022

Madrid acollirà la trobada anual de la comunitat guifi·net del 4 al 6 de novembre

La trobada de la comunitat guifi·net recupera la presencialitat després de dues edicions online a causa de la covid-19

SAX (Salut, Amor i Xarxa) el lema de guifi·net, però també el de la trobada de la comunitat de persones que han format i que formen part de guifi·net ja torna a tenir data i lloc de celebració: a Madrid, els dies 4, 5 i 6 de novembre, a l'Espai Ecooo.

La trobada, que habitualment s'ha celebrat un cop l'any, va començar amb una primera edició l'any 2005 a Vic (Catalunya), però ha anat recorrent el territori perquè s'han anat organitzant en diferents zones gràcies a les comunitats i grups locals de guifi·net que han volgut acollir la trobada. 

Des de la Fundació Guifi·net ens fa molta il·lusió poder anunciar que, després d'aquests dos últims anys de pandèmia i edicions virtuals, el SAX recupera la presencialitat i, aquest any, ho farà gràcies a la col·laboració del grup local Guifi·net Madrid, la Fundació Guifi·net i l'Espai Ecooo, el local que acollirà l'edició d'aquest #SAX2022.

Odoo • Text i Imatge

Tot i això, l'espai de trobada, no vol ser exclusivament de la comunitat guifi·net, sinó que també vol ser un punt de trobada de i per a les persones vinculades, apassionades i interessades en l'àmbit de les telecomunicacions i la tecnologia que busquen poder facilitar-ne l'abast a tothom per millorar el seu dia a dia. A més, també vol ser un lloc on persones i iniciatives vinculades a l'economia social i que aposten nous models de consum i sobiranies compartides puguin compartir experiències, funcionament, projectes i reptes de futur. 

Tot i que el cartell amb tota la programació està a punt de sortir, des de la Fundació Gufii·net us volem anunciar que aquest any, el #SAX, hi tindran especialment presència els diferents col·lectius més actius de la península per tal que puguin exposar les seves realitats, projectes en marxa, necessitats, obstacles i recorregut al seu territori.

Al llarg d'aquesta setmana podreu conèixer, a través de les nostres xarxes socials i la web habilitada del #SAX2022, el cartell d'aquesta edició, així com la programació completa i omplir el formulari amb allotjaments i reserva.

Tenim ganes de tornar-nos a trobar, de compartir, d'aprendre, de conèixer i de continuar teixint la xarxa d'aquesta comunitat que fa més de 18 anys que camina i que connecta.

I tu? T'animes a venir al #SAX2022? T'hi esperem!  



    
           

Segueix-nos a...

Comparteix la notícia a