Memòria d'Activitats 2020 de la Fundació Guifi·net

Volem destacar que tot i haver viscut un any amb una situació excepcional i complicada, des de la Fundació Guifi·net hem continuat treballant per fer arribar l'accés a Internet de banda ampla amb la màxima seguretat. I així ho seguirem fent.

Volem agrair l'impuls i l'esforç que han fet i que segueixen fent les operadores, les administracions, els voluntaris i la ciutadania per continuar creient en el nostre projecte social i transformador de les telecomunicacions. Gràcies una vegada més.

En aquesta memòria podeu consultar els diferents projectes iniciats durant el 2020 i que continuen desenvolupant-se actualment, les activitats a les quals hem tingut oportunitat de participar i les que hem organitzat, les dades de donacions rebudes per projectes i/o zones i un recull de premsa

De manera breu, cal destacar el projecte ZOZ (Zuntz Optikoa Zumaia) d'estesa de fibra òptica a la població de Zumaia (País Basc) impulsat des de l'Ajuntament i que compta amb la col·laboració de quatre operadores que ofereixen serveis a la població.

També volem ressaltar el projecte de Xarxa GRETA, la xarxa de telecomunicacions de Les Garrigues, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta. El projecte, impulsat per la plataforma ciutadana #Enstoquenlafibra i l'Ajuntament d'Ascó, va iniciar el seu camí a Ascó i ja té presència també al municipi veí de Flix, on ofereixen serveis d'Internet i telefonia cinc operadores.

Finalment, volem reflexionar sobre com la pandèmia ha fet encara més palesa la necessitat de fer arribar una connexió de qualitat a totes les persones per tal de poder desenvolupar-se en el seu dia a dia, tant en l'àmbit personal com el professional. Així doncs, Internet i les diferents plataformes virtuals han permès mantenir i afavorir el contacte social i el desenvolupament de diferents activitats econòmiques i professionals de la ciutadania. 

 
 
Imatge d'Odoo i bloc de text
Comparteix la notícia a