Avís legal

Llicència Comuns

Els documents de referència són:
Comuns Sensefils i Comuns de la Xarxa Oberta, Lliure i Neutral

 

Creative Commons License

Tots els continguts que hi ha en aquesta web estan sota la protecció, termes i condicions de la llicència Creative Commons License 

Tret que un autor n'especifiqui una altra per a un contingut concret que li sigui propi. Qualsevol ús que no sigui el descrit en la llicència requereix de l'aprovació expressa del seu autor. Els documents externs estan sota la llicència d'orígen.

Per resumir-ho, aquesta llicència diu:

  • no s'en pot fer un ús comercial
  • la distribució i còpia dels continguts és lliure referenciant l'autor i l'orígen
  • es poden modificiar els continguts i fer-ne treballs derivats si el resultat es distribueix de nou sota les mateixes condicions.

Pots obtenir-ne més detalls si cliques sobre l'enllaç de la Creative Commons License que tens més amunt.

Si per algun motiu vols incorporar un document sota unes condicions diferents, cal que ho especifiquis en la aportació.

Contactant amb l'autor(s) es pot parlar de fer-ne un altre ús sempre que hi donguin la seva aprovació.

 

Privacitat i protecció de dades personals

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), s'informa als usuaris que, la cessió de les seves dades a aquesta pàgina Web, suposa el consentiment inequívoc per la seva part perquè la Fundació guifi.net tracti de forma automatitzada les seves dades personals, i les incorpori al fitxer de dades personals amb la finalitat de complir amb els objectius fundacionals. Les seves dades no podran ser cedides a altres empreses amb finalitats promocionals i publicitàries.

Així mateix, s'informa de la possibilitat que podeu exercir, segons estableix la LOPD, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals, editant-les o eliminant-les vosaltres mateixos quan estigueu identificats a la web o dirigint-vos a la Fundació guifi.net per carta certificada, on consti com a referència DADES PERSONALS i el dret que voleu exercitar.
La Fundació guifi.net es compromet a mantenir i guardar les vostres dades personals de forma confidencial, aplicant a tal efecte el que estableix la normativa vigent sobre Protecció de dades personals.

 

Paper de suport de la Fundació guifi.net

La Fundació guifi.net dóna suport al projecte guifi.net.
Tenint en compte l’elevat nombre d’usuaris i d’adreces de correu facilitades, la Fundació no pot vetllar per l’ús correcte de tots i cadascun d’ells, tot i que confia que tots els usuaris i membres de la xarxa de telecomunicacions en general a qui facilita aquestes eines en faran un bon ús i respectaran les condicions.

 

Responsabilitat dels enllaços

La Fundació guifi.net no assumeix la responsabilitat del contingut, ni la veracitat de les pàgines a les quals es pot accedir a través d'aquesta pàgina web. L'única finalitat dels enllaços, es afavorir, fomentar i facilitar l'accés a la informació que pot ser del vostre interès. Les dades de caràcter personal incloses en aquestes pàgines, no podran ser tractades, ni usades per finalitats diferents a les de la seva publicació d'acord amb la normativa vigent.
La Fundació guifi.net no assumeix la responsabilitat derivada dels problemes tècnics o errors continguts o provocats per les pàgines a les quals es pot accedir mitjançant aquests enllaços.

 

Responsabilitat per continguts

Els titulars de serveis amb clau d’accés privada (com ara espais web, entrades als fòrums, bolcs o adreces de correu electrònic), siguin persones físiques o jurídiques, són plenament responsables tant pel que fa a les activitats com pel que fa als continguts publicats als seus espais web i els respectius correus.

 

Avís de continguts inadequats

En cas que es produís qualsevol mena de vulneració de la legalitat vigent o de les condicions, us agrairem que ens ho feu saber per tal que procedim a comprovar les vostres raons i a modificar o retirar, si escau, els continguts inadequats. Teniu a la vostra disposició l'adreça de correu fundacio @ guifi.net per informar-nos de la incidència.

 

Dades de la Fundació guifi.net

Fundació Privada per a la
Xarxa Oberta, Lliure i Neutral guifi.net

Domicili per la correspondència: Carrer Jaume I, el Conqueridor, 3, 4t 1a - 08500 Vic
Domicili social: Mas l'Esperança - 08503 Gurb
NIF: ES-G64918212
fundacio @ guifi.net

Inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 2550.
Inscrita al Registre d'Organitzacions No Governamentals per al Desenvolupament de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament amb el número 335.
Inscrita al Registre d'Operadors de Telecomunicacions de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions.